ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

azie
rokiah
rizal
faridah
PEMBETULAN URUSAN KENAIKAN PANGKAT PEMBANTU TADBIR (P/O) GRED N17 KE N22 DAN DARI GRED N22 ke N26
oleh : ,
pada 14 Apr 2010

Ketua Pembantu Tadbir yang terlibat adalah untuk lantikan dari 1 Julai, 2009 hingga 31 Oktober, 2009 yang sedang memangku N22 dan N26.

2.  Diharap pihak sekolah dapat memperbetulkan perkara-perkara berikut :-

2.1. Bagi jawatan N22 (memangku )

a.   Para 4.3 - Lampiran "E" dipinda menjadi Lampiran "C"

b.   - Lampiran "B" markah Prestasi ditukar kepada tahun 2007 hingga 2009.

c.   Para 5 - Lampiran "B" Keputusan peperiksaan dipinda dari tahap 3 kepada Tahap 1/11

Semua dokumen urusan kenaikan jawatan ini mestilah sampai ke Unit Pentadbiran Am, PPD Pasir Gudang selewat-lewatnya pada 14.04.2010 jam 4.00 petang untuk dihantar ke Jabatan Pelajaran Johor.

Pihak PPD Pasir Gudang tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang masalah yang timbul di atas kelewatan penghantaran dokumen tersebut.

Sekian, terima kasih.

Tindakan :