Semua Warga Pendidikan ,
Hj Mohd Saleh Bin Abd Hamid KPT Unit Kewangan PPD Pasir Guda

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera. Saya Mohd Saleh Bin Abd Hamid, Ketua Pembantu Tadbir Kewangan W22 PPD Pasir Gudang (Pengasas Aplikasi PATSKOM) akan menamatkan perkhidmatan (bersara) pada 01 Feb 2015. Saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ribuan ampun dan maaf kepada tuan/puan sekiranya ada melakukan sebarang kesalahan, kesilapan, terkasar bahasa, tingkah laku dan apa jua kekurangan sepanjang menjalankan tugas dalam perkhidmatan saya. Saya juga memohon agar tuan/puan dapat menghalalkan apa jua sumbangan yang telah diberikan samada dari segi tenaga, idea-idea, makan minum dan lain-lain dalam usaha membantu saya semasa menjalakan tugas. Begitu juga sebaliknya apa jua kesilapan & kesalahan tuan/puan terhadap diri saya,saya sedia memaafkan termasuk menghalalkan makan & minum yang telah diberikan. Akhir kata saya memohon tuan/puan dapat mendoakan agar saya sentiasa diberi kebahagian, kesihatan tubuh badan dan sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt didunia dan diakhirat. Sekian terima kasih. Wassalam."

mohdasri
MESYUARAT PANITIA KEMAHIRAN HIDUP SEKOLAH RENDAH PERINGKAT DAERAH PASIR GUDANG KALI PERTAMA TAHUN 2010.
oleh : Pn. Mazlin Binti Haji Muhammad, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 08 Mar 2010

Rujukan kami : PPD/PGU/06/13/002(9)

Tarikh           :  5 Mac 2010

Ketua Panitia Kemahiran Hidup

Melalui:

Guru Besar

Sekolah-sekolah Rendah Daerah Pasir Gudang.

Tuan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Sukacita dimaklumkan, tuan/puan  adalah diwajibkan menghadiri mesyuarat seperti di atas mengikut ketetapan berikut:

Tarikh            :           11 hb Mach 2010 (Khamis)

Masa              :           2.00 petang

Tempat           :           SK Taman Puteri Wangsa

Pengerusi        :           En. Baharudin Bin Abd. Wahid

Guru Besar SK. Taman Puteri Wangsa

Agenda           :                 -           Ucapan Pengerusi

-           Pengesahan minit mesyuarat yang lalu

-           Perkara berbangkit

-           Perancangan Aktiviti Tahunan

-           Hal-hal lain

Kerjasama dari pihak tuan/puan amatlah dihargai. Sebarang pertanyaan, sila hubungi

En. Norhafiz bin Tamaldin (SK Taman Puteri Wangsa) di talian 012 6325023.

Sekian terima kasih

Tindakan : KETUA PANITIA KEMAHIRAN HIDUP SEKOLAH RENDAH DAERAH PASIR GUDANG