FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

MESYUARAT PANITIA KEMAHIRAN HIDUP SEKOLAH RENDAH PERINGKAT DAERAH PASIR GUDANG KALI PERTAMA TAHUN 2010.
oleh : Pn. Mazlin Binti Haji Muhammad, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 08 Mar 2010

Rujukan kami : PPD/PGU/06/13/002(9)

Tarikh           :  5 Mac 2010

Ketua Panitia Kemahiran Hidup

Melalui:

Guru Besar

Sekolah-sekolah Rendah Daerah Pasir Gudang.

Tuan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Sukacita dimaklumkan, tuan/puan  adalah diwajibkan menghadiri mesyuarat seperti di atas mengikut ketetapan berikut:

Tarikh            :           11 hb Mach 2010 (Khamis)

Masa              :           2.00 petang

Tempat           :           SK Taman Puteri Wangsa

Pengerusi        :           En. Baharudin Bin Abd. Wahid

Guru Besar SK. Taman Puteri Wangsa

Agenda           :                 -           Ucapan Pengerusi

-           Pengesahan minit mesyuarat yang lalu

-           Perkara berbangkit

-           Perancangan Aktiviti Tahunan

-           Hal-hal lain

Kerjasama dari pihak tuan/puan amatlah dihargai. Sebarang pertanyaan, sila hubungi

En. Norhafiz bin Tamaldin (SK Taman Puteri Wangsa) di talian 012 6325023.

Sekian terima kasih

Tindakan : KETUA PANITIA KEMAHIRAN HIDUP SEKOLAH RENDAH DAERAH PASIR GUDANG