FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

PENGHANTARAN LAPORAN PERBELANJAAN BANTUAN PCG MATA PELAJARAN SEKOLAH KERAJAAN.
oleh : ,
pada 03 Jun 2009

Tuan/puan,

Sehubungan dengan itu, diminta pihak sekolah menghantar borang maklumat Laporan Perbelanjaan Bantuan PCG (Per Capital Grand) Mata Pelajaran Sekolah Rendah / Menengah Johor yang telah diedarkan ke sekolah tuan/puan pada Januari 2009, No. Ruj Surat : PPD/PGU/06/05/005(   ) bertarikh 23 Januari 2009.

Sila rujuk surat berkenaan untuk mendapatkan borang Laporan PCG berkenaan. Lengkapkan dan hantar terus kepada En. Hashim bin Zainal Pen. PPD Sains Kemasyarakatan Unit Akademik PPD Pasir Gudang sebelum atau pada Jumaat 5 Jun 2009.

Sekian, terima kasih.

Tindakan : PENGETUA & GURU BESAR SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG