5 September 2016

17 Oktober 2016

Semua GPI pasir Gudang ,
Talhah PEKDIS PG

"Tahniah diucapkan kepada kontinjenPekdis PG kerana berjaya muncul sebagai juara keseluruhan di Karnival Sukan Pekdis Negeri Johor. PEKDIS PG merangkul Johan Futsal, Johan Bola jaring, Naib Johan Pingpong, Naib Johan Bowling (L) & Suku akhir Badminton. Semoga kecemerlangan akan berterusan di kejohanan sukan pekdis kebangsaan di Perak nanti"

PENGHANTARAN LAPORAN PERBELANJAAN BANTUAN PCG MATA PELAJARAN SEKOLAH KERAJAAN.
oleh : ,
pada 03 Jun 2009

Tuan/puan,

Sehubungan dengan itu, diminta pihak sekolah menghantar borang maklumat Laporan Perbelanjaan Bantuan PCG (Per Capital Grand) Mata Pelajaran Sekolah Rendah / Menengah Johor yang telah diedarkan ke sekolah tuan/puan pada Januari 2009, No. Ruj Surat : PPD/PGU/06/05/005(   ) bertarikh 23 Januari 2009.

Sila rujuk surat berkenaan untuk mendapatkan borang Laporan PCG berkenaan. Lengkapkan dan hantar terus kepada En. Hashim bin Zainal Pen. PPD Sains Kemasyarakatan Unit Akademik PPD Pasir Gudang sebelum atau pada Jumaat 5 Jun 2009.

Sekian, terima kasih.

Tindakan : PENGETUA & GURU BESAR SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG