ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

azie
rokiah
rizal
faridah
PENGHANTARAN LAPORAN PERBELANJAAN BANTUAN PCG MATA PELAJARAN SEKOLAH KERAJAAN.
oleh : ,
pada 03 Jun 2009

Tuan/puan,

Sehubungan dengan itu, diminta pihak sekolah menghantar borang maklumat Laporan Perbelanjaan Bantuan PCG (Per Capital Grand) Mata Pelajaran Sekolah Rendah / Menengah Johor yang telah diedarkan ke sekolah tuan/puan pada Januari 2009, No. Ruj Surat : PPD/PGU/06/05/005(   ) bertarikh 23 Januari 2009.

Sila rujuk surat berkenaan untuk mendapatkan borang Laporan PCG berkenaan. Lengkapkan dan hantar terus kepada En. Hashim bin Zainal Pen. PPD Sains Kemasyarakatan Unit Akademik PPD Pasir Gudang sebelum atau pada Jumaat 5 Jun 2009.

Sekian, terima kasih.

Tindakan : PENGETUA & GURU BESAR SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG