Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

PENGHANTARAN LAPORAN PERBELANJAAN BANTUAN PCG MATA PELAJARAN SEKOLAH KERAJAAN.
oleh : ,
pada 03 Jun 2009

Tuan/puan,

Sehubungan dengan itu, diminta pihak sekolah menghantar borang maklumat Laporan Perbelanjaan Bantuan PCG (Per Capital Grand) Mata Pelajaran Sekolah Rendah / Menengah Johor yang telah diedarkan ke sekolah tuan/puan pada Januari 2009, No. Ruj Surat : PPD/PGU/06/05/005(   ) bertarikh 23 Januari 2009.

Sila rujuk surat berkenaan untuk mendapatkan borang Laporan PCG berkenaan. Lengkapkan dan hantar terus kepada En. Hashim bin Zainal Pen. PPD Sains Kemasyarakatan Unit Akademik PPD Pasir Gudang sebelum atau pada Jumaat 5 Jun 2009.

Sekian, terima kasih.

Tindakan : PENGETUA & GURU BESAR SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG